Seminar 25 mei uitnodiging met link

Vooraankondiging: Seminar Kansen in Circulair!

Op woensdagmiddag 25 mei 2022 organiseren Groningen Seaports, Northern Netherlands Plastic Foundations (NNPF), TCNN en de MOI Offshore Energy startup community een seminar met als centraal thema ‘Kansen in circulair’. We bespreken de actuele thema’s in circulaire economie, laten bestaande initiatieven zien waar we trots op zijn en vertellen wat er in de pijpleiding zit. Daarnaast is het een geschikte gelegenheid om je circulaire netwerk in de industrie te vergroten.

Vanaf twee uur start een programma bij de Bek & Verburg locatie Eemshaven. Er wordt een rondleiding gegeven langs de installaties van startups UPPACT en Impact Recycling die hier onlangs zijn neergestreken. Beide partijen zijn actief in de innovatieve plastics recycling. Dit zijn belangrijke ontwikkelingen om de grondstoffenkringloop duurzamer te maken en vervuiling van het milieu tegen te gaan. UPPACT is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en Impact Recycling uit Australië. Dankzij de support van Groningen Seaports en TCNN zijn beide internationale startups in de Eemshaven beland, om hier te werken aan de doorontwikkeling van hun innovatie.

Na de rondleiding gaat het inhoudelijk programma verder op de MKB-locatie Nijlicht met een expert panel uit de circulaire economie waarin de actuele thema’s worden besproken en ruimte wordt gemaakt voor interactie en sparren met het publiek. Aansluitend is er een netwerkborrel met alle aanwezigen. Rond half vijf zal de middag afgelopen zijn.

Aanmelden voor deze middag kan via de volgende link: https://form.jotform.com/221032944773354

Datum: Woensdag 25 mei 2022
Tijd: 14:00 tot +/- 16:30 uur

Locatie: 14:00 – 15:00 Bek&Verburg, Westlob 13, 9979 XW Eemshaven
15:00 – 16:30 Nijlicht, Schildweg 16, 9979 XR Eemshaven

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt dankzij:
Groningen Seaports, Northern Netherlands Plastic Foundation (NNPF), TCNN, UPPACT, Impact Recycling en Bek & Verburg