Veelgestelde Vragen (FAQ)
Wat kost het?
De minimale kosten voor deelname zijn de kosten voor de huur van een flexplek in Nijlicht. Een strippenkaart voor 80 uur per kwartaal is hierbij het uitgangspunt. Lees meer »
Hoe werkt het?
Na je aanmelding bij MOI Offshore Energy nemen wij contact met je op. Je ontvangt een eigen toegangspas en kunt daarna gebruik maken van alle faciliteiten. Je kunt je eigen flexplek of vergaderruimte vooraf reserveren via onze online agenda, zo weet je zeker waar je zit. Je kunt per uur of per dag een plek reserveren. Koffie, thee, stroomaansluiting en wifi is aanwezig, fris staat tegen betaling in de kantine.
Bij grote en besloten events van Groningen Seaports maken we gebruik van onze uitwijk-flexplekken op de 3e etage. Dit zal in de online agenda kenbaar worden gemaakt. Je kunt je normale plek tijdens die evenementen dan niet reserveren, maar kunt gebruik maken van de plekken op de 3e etage.
Kan iedereen zomaar meedoen?
De voorwaarde is dat je met je bedrijf actief bent of wilt zijn in de Offshore Energy sector. We willen een gerichte innovatieve community opzetten. Maar ook als je faciliterend bent voor bijvoorbeeld bedrijven die in de Offshore Energy opereren ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je het zeker weten? Neem dan gerust contact op met een van onze contactpersonen!
Hoe krijg ik advies?
Vanuit de community brengen wij je in contact met interessante start-up financierings en aanjaag-programma’s zoals Startup-Assist of financieel advies door Flinc (NOM). Verder kun je door ons worden gekoppeld aan andere gevestigde bedrijven zodat we gezamenlijk zorgen voor een innovatief en gezond start-up klimaat.
Wat wordt er allemaal georganiseerd?
In het pand Nijlicht organiseert Groningen Seaports regelmatig interessante bijeenkomsten en rondleidingen. Je wordt automatisch uitgenodigd voor alle bijeenkomsten die open zijn voor de community. Ook hebben we een maandelijkse borrel en kennisbijeenkomst van de NNOW, dit is de Northern Netherlands Offshore Wind groep.
Mijn vraag staat er niet bij!
Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Wat is Groningen Innovation Port?
Onder de vlag van Groningen Innovation Port starten wij allerlei initiatieven die er uiteindelijk toe moeten leiden dat de Eemshaven een uitgebreide testfaciliteit krijgt waardoor start-ups en gevestigde bedrijven kunnen profiteren van het delen van hun kennis, innovaties en netwerk. Zo willen we een test-windmolen faciliteren waar allerlei oefeningen en tests kunnen plaatsvinden. Ook willen we op het terrein naar Nijlicht een testfaciliteit inrichten waar start-ups en bedrijven hun nieuwe technieken kunnen uitproberen.